Aan- en verbouw

Om uw leef- of werkruimte te vergroten is een aan- of verbouw een goede mogelijkheid. Door nieuwe, slimme indelingen of doordachte aanpassingen in de bestaande bouw kan het woon- of werkcomfort worden vergroot. Aannemersbedrijf Schoenaker werkt met ervaren bouwtekenaars en architecten om tot het gewenste resultaat te komen. Mocht u echter zelf al een architect of bouwtekenaar in de arm hebben genomen dan kan dat natuurlijk ook.

Na een gesprek om de wensen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Gedurende een project zijn er verschillende contact-momenten om door te nemen of alles naar wens verloopt. Dan kan worden besproken of er meer- of minderwerk aan de orde is of dat er aanpassingen wenselijk zijn op de oorspronkelijke plannen.

 

Contact

Enkweg 42
8131 VJ Wijhe

Aan- en verbouw

Om uw leef- of werkruimte te vergroten is een aan- of verbouw een goede mogelijkheid. Door nieuwe, slimme indelingen of doordachte aanpassingen in de bestaande bouw kan het woon- of werkcomfort worden vergroot. Aannemersbedrijf Schoenaker werkt met ervaren bouwtekenaars en architecten om tot het gewenste resultaat te komen. Mocht u echter zelf al een architect of bouwtekenaar in de arm hebben genomen dan kan dat natuurlijk ook. Na een gesprek om de wensen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Gedurende een project zijn er verschillende contact-momenten om door te nemen of alles naar wens verloopt. Dan kan worden besproken of er meer- of minderwerk aan de orde is of dat er aanpassingen wenselijk zijn op de oorspronkelijke plannen.  

Contact

Enkweg 42
8131 VJ Wijhe