Onderhoud en renovatie

Een woning is onderhevig aan de 'tand des tijds'. Klein of groot onderhoud of renovatie zal op gepaste tijdstippen nodig zijn. Een rottend kozijn of verweerde boeiboorden, slecht hang- en sluitwerk (wat we volgens politiekeurmerk aanpakken) of stormschade. Alles is in goede handen bij Aannemersbedrijf Schoenaker.

Na een gesprek om de aanpassingen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Na akkoord gaan we aan de slag en wordt u op de hoogte gehouden of alles volgens plan verloopt.

Contact

Enkweg 42
8131 VJ Wijhe

Onderhoud en renovatie

Een woning is onderhevig aan de 'tand des tijds'. Klein of groot onderhoud of renovatie zal op gepaste tijdstippen nodig zijn. Een rottend kozijn of verweerde boeiboorden, slecht hang- en sluitwerk (wat we volgens politiekeurmerk aanpakken) of stormschade. Alles is in goede handen bij Aannemersbedrijf Schoenaker. Na een gesprek om de aanpassingen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Na akkoord gaan we aan de slag en wordt u op de hoogte gehouden of alles volgens plan verloopt.

Contact

Enkweg 42
8131 VJ Wijhe